joi, 3 aprilie 2014

mesaj de multumire catre parinti!

Dragi parinti!
            Proiectul Lizuca Voluntară a luat "fiinta" in anul scolar 2010 - 2011, plecand de la sentimentul pur de ajuta pe cei de langa noi. 
            Am gandit ca daca reusim inca de la varsta frageda sa insuflam copiilor acele sentimente nobile, precum: bunatate, compasiune, respectul fata de lumea inconjuratoare, fata de cei cu care interactioneaza, toleranta si iubire fata de frumos, atunci vom putea fi siguri ca acestia vor avea o baza fundamentala bine cladita, pentru a putea face fata cu brio societatii, odata ajunsi la maturitate.
        Indirect, proiectul a vizat si implicarea dvs. a parintilor. Si semnale pozitive si ajutor in realizarea activitatilor din cadrul proiectului, in tot acest timp, nu au ezitat sa apara. Ba mai mult, am contat pe sprijinul dvs. in toate campaniile umanitare si in activitatile de voluntariat pe care le-am propus, prin intermediul proiectului.
          Pe aceasta cale, tin sa va multumesc personal, dvs. dragi parinti pentru devotamentul, suportul material si moral si implicarea de care ati data dovada. 
      Va multumesc, in calitate de initiator, organizator si coordonator al proiectului "LIZUCA VOLUNTARA" si nu in ultimul rand de parinte la randul meu, de cadru didactic pentru spiritul de unitate, pentru bunatatea si omenia aratata, pentru seriozitate si pentru promtitudinea cu ati raspuns chemarii  noastre. 
Cu respect, a dvs. Doamna educatoare MATEI ROXANA 

donatii catre Spitalul de Pediatrie Bacau

roxibeni's donatii catre spitalul de pediatrie album on Photobucket