miercuri, 28 martie 2012

Anunt!

Va informam asupra faptului ca si in cadrul Colegiului "N.V.Karpen" (PTTR) exista posibilitatea inscrierii in grupe cu program prelungit, unde se pot adresa copiii ai caror familii locuiesc in zona: str. Veniamin Costache, str. Erou Marius Hassan, str. Depoului, str. Bradului, str. Nordului, str. Mioritei 30-60, str. Garii, str. Maramuresului.

miercuri, 21 martie 2012

Activitatile proiectului "Lizuca comunitara" continua...

Inceputul primaverii ne face mai buni, mai darnici, mai curajosi, intelegatori si apropiati de semenii nostri. Sub aceasta deviza, ne-am alaturat, noi cadre didactice impreuna cu copii de la grupele mari si pregatitoare din gradinita "Lizuca", "Clubului cu Lipici" al Fundatiei de Sprijin Comunitar (FSC), din cadrul Scolii nr. 8, "Domnita Maria",coordonat de dna. Ilies Marinela (educatoare) si dna. Nedelescu Mihaela, educatoare la grupa pregatitoare, de la Gradinita nr. 13 Bacau, din cadrul scolii "Domnita Maria".
Copiii au relationat, au colaborat in confectionarea martisoarelor si si le-au daruit reciproc ca simbol al prieteniilor noi legate si in spiritul copilariei si inocentei varstei.
Imagini reprezentative:

duminică, 18 martie 2012

Mulţumiri părinţilor şi colaboratorilor!

In acest inceput de primvarara 2012, dorim sa multumim tuturor parintilor si persoanelor care au completat formularul 202 pentru redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către Asociaţia "Ferestre Deschise" Bacău, afiliată Grădiniţei "Lizuca". Datorita dumneavoastra, copiii din gradinita beneficiaza de un sistem audio performant, costume deosebite pentru serbari precum si 54 de scaune comode pentru grupe. Totodata multumim pentru efortul financiar depus de parintii care au achizitionat la grupe diferenta de scaunele.
Ne dorim sa ne fiti alaturi in acest sens si in anul ce vine! Formularele le gasiti la salile de grupa! Va dorim o primavara frumoasa si calda aşa cum sunt aceste zile de martie!